
4 portioner
Tillagning 30 minuter
600 g laxfilé eller regnbågsfiléTillagning 30 minuter
Kryddblandning .
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
2 tsk sesamfrö
½ squash i tunna skivor
olja till plåten
Dressing
2 msk dijonsenap
1 msk honung
2 dl matolja
2 msk vatten
lite salt
Sallad1 avokado
1 majskolv
1 rött äpple
1 rödlök
8 dl sallat ex isberg, lollo rosso, mâche etc.
Dela laxen i bitar och fördela på åtta spett. Panera spetten i kryddblandningen. Olja en plåt, lägg på spetten och squashen.
Lägg senap och honung i en skål, vispa droppvis i oljan och späd eventuellt med vatten. Smaka av med salt.
Skölj salladen, skiva alla grönsaker och äpple och arrangera på ett fat.
Grilla spetten 5 minuter i 175ºC och lägg dem sedan på frukt- och grönsaksbädden. Ringla dressingen över
Lägg senap och honung i en skål, vispa droppvis i oljan och späd eventuellt med vatten. Smaka av med salt.
Skölj salladen, skiva alla grönsaker och äpple och arrangera på ett fat.
Grilla spetten 5 minuter i 175ºC och lägg dem sedan på frukt- och grönsaksbädden. Ringla dressingen över
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar