

4 portioner
1 laxfilé på ca 600 g4 skivor vit formfranska (eller grövre bröd)
1 vitlöksklyfta, hackad
1 kruka basilika
finrivet skal av 1 citron
1 dl solrosfrön
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
1. Mixa bröd, vitlök, basilika och citronskal i matberedare ca 30 sek.
2. Blanda med solrosfrön och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Fördela jämnt över fisken, tryck till massan och tillaga i ugn i 200°C, ca 20 minuter.
Färskost:
1 burk kesella (250g)
1 dl hackade soltorkade tomater i olja, avrunnen
1/2 gurka, urkärnad och tärnad
några droppar citronsaft
salt, svartpeppar
Blanda och smaka av med salt
och svartpeppar.
Servera med sallad,
rostad eller kokt
potatis
2. Blanda med solrosfrön och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Fördela jämnt över fisken, tryck till massan och tillaga i ugn i 200°C, ca 20 minuter.
Färskost:
1 burk kesella (250g)
1 dl hackade soltorkade tomater i olja, avrunnen
1/2 gurka, urkärnad och tärnad
några droppar citronsaft
salt, svartpeppar
Blanda och smaka av med salt
och svartpeppar.
Servera med sallad,
rostad eller kokt
potatis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar